Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Átadták a bajnoki bronzérmet a Maros KK játékosainak és vezetőségének

Központ június 12, 2014 Sport

Átadták a bajnoki bronzérmet a Maros KK játékosainak és vezetőségének

mkk

A marosvásárhelyi önkormányzat képviselői nevében Claudiu Maior és Peti András alpolgármesterek ünnepélyes keretek közt átnyújtották a bajnoki harmadik helyért járó bronzérmeket a Maros Kosárlabda Klub játékosainak és vezetőségének a marosvásárhelyi Víkendtelepen, a polgármesteri hivatal vendégházában, ahol jelen voltak a vásárhelyi klub támogatói, illetve szurkolói is.

 

Az együttes számára az idei bajnoki bronzérem jelentette sorozatban a második dobogós helyezést, a tavalyi ezüstérem után.

Ez volt az utolsó alkalom szeptemberig, az új bajnoki évad kezdetéig, amikor a szurkolók találkozhattak a játékosokkal, de egyelőre nem lehet tudni pontosan, hogy közülük hányan maradnak jövőre a klubnál, és kik lesznek azok a játékosok, akik távozni fognak a csapattól.

Cornel Lungu klubelnök kijelentette: szeretnének minél több jó játékost megtartani a jelenlegi keretből és új kosárlabdázók leigazolásával egy még erősebb csapatot kiállítani, hiszen továbbra is a bajnokság élmezőnyéhez akarnak tartozni.  


Share Button
Ennyien olvasták: 407

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.