Központ
2020. október 30. péntek, Alfonz

Az ASA játékosai focinépszerűsító akción vettek részt

Központ március 13, 2014 Sport

Az ASA játékosai focinépszerűsító akción vettek részt

asa

Március 6-án, csütörtökön délelőtt, az ASA futballistái a Marosvásárhelyi Szász Albert Sportlíceum tornatermében találkoztak a diákokkal, egy labdarúgást népszerűsítő akció során. Az ASA kampányának célja, hogy közelebb hozza és megszerettesse a gyerekekkel a sportot, a labdarúgást.

A a labdarúgók autogramokat osztottak, és sokan közös fényképet is készíthettek a focistákkal. A rendezvényen a sportlíceum minden osztályának első tanulója tanfelszerelést tartalmazó ajándékcsomagot kapott, majd a labdarúgók-diákok találkozójával folytatódott a gála, amit 5-4 arányban az ASA nyert meg.

A mérkőzésen pályára lépett Borbély Zsolt, Boros Hunor, Balázs Szabolcs, Papp Csaba, Florin Urcan, Simon Zsolt, Sergiu Socaci, Szilágyi Cătălin, Moldovan Tamás, Răzvan Stoica, Rareș Ruja és Cristian Tinti diákok, illetve Fejér Csongor, Szilágyi Loránd, Rareș Vîrtic, Sergiu Hanca, Marius Ologu, Robert Candrea és Dragoș Huiban labdarúgók.

A félidőben játékot szerveztek a kisgyerekek számára is, amelyen a feladatuk az volt, hogy büntetőből gólt rúgjanak az ASA fiatal hálóőrének, Fejér Csongornak a kapujába.

A rendezvényen jelen volt Benedek István városi tanácsos, az ASA igazgató-tanácsának alelnöke, Claudiu Maior, az ASA igazgató-tanácsának tagja – akik pozitívan értékelték a futball-népszerűsítő programot –, Daniel Stanciu, az ASA vezérigazgatója, Virgil Lăcătuşu, az ASA sportmenedzsere, Dumitru Matei, városi tanácsos, valamint Csíki Zsolt, a Szász Albert Sportlíceum igazgatója is.

 


Share Button
Ennyien olvasták: 386

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.