Központ
2020. szeptember 29. kedd, Mihály

Barabási Rozália a Balkán-bajnokságon is remekelt

Czimbalmos Ferenc-Attila március 22, 2018 Sport

Két arany-, egy ezüst- és két bronzérmet nyertek a marosvásárhelyi veterán atléták az országos terembajnokságon Bukarestben, a Lia Manoliu Stadionban február 24-25-e között. A marosvásárhelyi Barabási Rozália, miután nemrég a 60 méteres és 200 méteres síkfutásban bronzérmet és a 60 méteres gátfutásban ezüstérmet szerzett a veterán atléták országos terembajnokságán Bukarestben a 40-45 év közötti nők kategóriájában, a minap a Belgrádban sorra került Masters Balkán-bajnokságon is remekelt.

Jelenleg a Jászvásári Politehnica színeiben versenyző Barabási két ezüstéremmel (60 méteres síkfutás és 60 méter gát) és egy bronzéremmel lett gazdagabb (200 méteres síkfutás) a megmérettetés után.

,,Jól megszervezett, sikeres verseny volt, mint minden eddigi veterán Balkán-verseny, amelyeken részt vettem. Minden hasonló rendezvényen sok baráttal, ismerőssel találkozok, egymásnak szurkolunk és örvendünk, hogy egészségesek vagyunk és részt vehetünk a hasonló összecsapásokon. A versenyről minden résztvevő győztesként tért haza annak reményében, hogy mielőbb újra találkozhassunk”

– mondta el Barabási a Központnak, aki egyetlen marosvásárhelyi veterán atlétaként vett részt a versenyen a nők 40-45 év közötti kategóriájában.

Az idei, teremben tartott Balkán-bajnokságon 9 ország – a házigazda Szerbia mellett Görögország, Szlovénia, Románia, Törökország, Bulgária, Horvátország, Montenegró és Bosznia-Hercegóvina – veterán atlétázói vettek részt.

Az összetettben 4. helyen végző Romániát 30 versenyző képviselte, akik 23 arany-, 19 ezüst- és 12 bronzérmet nyertek.

Share Button
Ennyien olvasták: 894

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.