Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Bölöni: “Nincs igazi futball Magyarországon”

Központ szeptember 8, 2014 Sport

Bölöni: “Nincs igazi futball Magyarországon”

Kemény szavakat fogalmazott meg Bölöni László a magyar labdarúgás kapcsán egy román portálnak adott nyilatkozatban. A szakember azt mondta, Románia és Görögország kiemelkedik a selejtezőcsoportból, mivel Finnország és Észak-Írország mellett nekünk sincsen igazi futballunk. Hozzátette, ha a románok legyőznek minket októberben, kint is vannak az Eb-n.

     

 

Román szempontból tökéletesen alakult az Európa-bajnoki selejtezők első köre. Szomszédaink 1-0-ra győztek Görögországban, miközben még mi is ki tudtunk kapni hazai pályán az északírektől. Asportnews.ro oldalon a marosvásárhelyi születésű, 102-szeres román válogatott Bölöni László is megszólalt a fejlemények kapcsán.

– Ha a következő fordulóban legyőzzük Magyarországot, kijutottunk. Én legalábbis így gondolom –kezdte, majd rátért az erőviszonyokra.

– Az igazság az, hogy sem Magyarországnak, sem Finnországnak, sem Észak-Írországnak nincsen igazi futballja. Mi és a görögök egy magasabb szintet képviselünk. Az persze igaz, hogy az említett három csapat mindegyike ugyanúgy ott akar lenni az Európa-bajnokságon, meglepetést akar okozni. Bár a finnek képesek lehetnek talán egy halvány meglepetésre, nem érzem úgy, hogy a harmadik helynél előrébb tudnának végezni. Románia és Görögország fut majd be az első két pozícióba – fogalmazott.

A magyar csapat a következő körben Romániában játszik.

Forrás: csakfoci.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 411

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.