Központ
2020. szeptember 25. péntek, Eufrozina, Kende

Bonetti ment, Alexa jött…

Czimbalmos Ferenc-Attila augusztus 11, 2016 Sport

Dan Alexa

Miután sorozatban a harmadik élvonalbeli találkozóját is elvesztette az ASA, a távozó olasz Dario Bonetti vezetőedzőt, a Rapidot élvonalba juttató, korábban az 1. ligás Temesvári Polit is edző, 36 éves, Temesváron született Dan Alexa váltotta. Alexának segítői a Piatra Neamț-i Costel Ilie és a marosvásárhelyi Lucian Popa lesznek.

Ilie egykoron évekig a Ceahlăul Piatra Neamți együttesének volt a játékosa, majd utoljára az Atletico Vaslui csapatát edzte, míg Lucian Popa többek közt a helyi Metalotehnica, Elektromures, meg az AS Armata játékosa is volt, de edzte többek közt az AS Armata ifjúsági együttesét és a FC Junior csapatát is.

Alexával együtt a klub leigazolta Romeo Surdut is a moldáv Milsami Orhei csapatától. A 32 éves brassói születésű labdarúgó bevethető a középpályán és csatár pozícióban is. Surdu brassóban kezdett el futballozni, később megfordult a Kolozsvári CFR-nél is.
Szerdán délután már bizonyíthat Alexa a Medgyesi Gaz Metan otthonában, ott ahol pályára lép az ASA a Ligakupa nyolcaddöntőjében lapzártánk után 18.30 perckor.

Share Button
Ennyien olvasták: 730

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.