Központ
2020. október 27. kedd, Szabina

Bővült az ASA kerete

Központ január 30, 2014 Sport

sepsiBővült az ASA kerete

Az elmúlt héten a Marosvásárhelyi ASA 2. ligás labdarúgó együtteséhez került Sepsi László (26 éves), Hora Ioan (25 éves) és Voiculet Claudiu (28 éves), a Kolozsvári 1. ligás CFR játékosai, akiket a kolozsvári klub kölcsönben adott Marosvásárhelyre, a 2013/2014-es labdarúgó idény végéig.

Sepsi még játszott Marosvásárhelyen a 2011-2012-es idényben, amikor az ASA az 1. ligában játszott, Hora Ioan eddig az UTA, a besztercei Gloria és a kolozsvári CFR együtteseit erősítette, míg Voiculet Claudiu a FCM Targoviste, a konstancai Farul, a Pandurii Tg. Jiu és a kolozsvári CFR együtteseinél játszott.

,,Megegyeztünk, hogy Sepsi, Hora és Voiculet a nyárig az ASA-nál játszanak. Idekerülésükkel erősödött az együttes, amelynek célja az 1. ligába való feljutás. Nagy tapasztalattal rendelkező játékosok, akik sokat fognak segíteni nekünk”– mondta a minap egy sajtótájékoztatón Stanciu Daniel, az ASA vezérigazgatója.

Az említett játékosok mellett, az ASA leigazolta a 33 éves Bobi Verdes csatárt is , aki pályafutása során megfordult a targovistei Chindia, a gyulafehérvári Unirea, a FC Arges, a galaci Otelul, a bukaresti Progresul, a craiovai Universitatea és a Tg.-jiui Pandurii 1. ligás, meg a  konstancai Farul, a Braila, sloboziai Unirea, galatii Dunarea és suceavai Rapid CFR 2. ligás együtteseinél is.

A keretben több játékos van próbajátékon, akik sorsáról a vezetőség később dönt.


Share Button
Ennyien olvasták: 433

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.