Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Daniel Isăilă egészségi állapota kielégítő

Központ december 13, 2012 Sport

isailaDaniel Isăilă egészségi állapota kielégítő

A B-osztályos labdarúgó bajnokság őszi idényének legutolsó, 15. fordulójában, a FC Olt elleni hazai mérkőzés szünetében, a vásárhelyiek brassói illetőségű vezetőedzője, Daniel Isăilă – a felgyülemlett stressz és főleg a többszöri megfázás miatt –szívburokgyulladást szenvedett és kórházba került.

 

Az orvosok kéthetes pihenést javasoltak neki, emellett gyulladáscsökkentő gyógyszereket kellett szednie.

Jelenleg a vezetőedző jól van, nyilatkozott is már az együttes tavaszi idényéről, sőt az azt megelőző időszakról is:

„A FCM labdarúgó együttese január 21-én fog összegyűlni.  Egy 12-15 tagú, befutott, ismert játékosokból álló keretből fogunk 5-6 labdarúgót kiválogatni, akik erősíteni fogják a csapatot a tavaszi idény folyamán, de egyelőre ezek neve nem nyilvános.

Kedvezőtlen, hogy három fordulón keresztül állni fogunk, amikor más együttesek pontokat szerezhetnek. Remélem, hogy ütőképes együttest tudunk összekovácsolni a felkészítő időszakban, hogy megvalósíthatjuk a célkitűzést, vagyis az A-osztályba való visszajutást. Elmondhatom, hogy a lehetőségeknek megfelelően, becsülettel helyt álltunk az őszi idény folyamán, mindamellett, hogy jobban is szerepelhettünk volna” – mondta el Isăilă.

Az együttes a dobogó harmadik fokáról várja a tavaszi folytatást, hét ponttal lemaradva a 27 pontot gyűjtő éllovas brassói Corona mögött.

 Share Button
Ennyien olvasták: 489

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.