Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Egy hajszállal jobbak voltunk

Központ szeptember 4, 2014 Sport

Labdarúgás 1. Liga

Egy hajszállal jobbak voltunk

ASA-FC Botosani 2-1 (1-0)

asa

A Brassó elleni vereség után a vásárhelyiek javítottak, harmadik hazai mérkőzésükön legyőzték a moldovai FC Botoşani csapatát az 1. liga 6. fordulójának vasárnapi találkozóján. Az egyenlő erők küzdelmén a vendégek több alkalommal is mezőnyfölényt harcoltak ki, de ezt nem tudták előnyre váltani.A találkozó legjobbja a hazaiak szenegáli csapatkapitánya, a 36 éves Ousmane N’Doye volt, aki két alkalommal is a hálóba talált.

 

A moldovai együttes színeiben pályára lépett a sáromberki születésű 24 éves Fülöp István is. A találkozó után az FC Botoșani kiváló középpályása, (aki két hete nősült Gernyeszegen) készségesen mondta el véleményét a találkozóról:

– Jó csapattal álltunk szemben, de látszik, még nincsenek kellőképpen összeszokva. Véleményem szerint ma nem kellett volna kikapjunk, hiszen jobban játsztunk, mint a marosvásárhelyi csapat, így a pontosztozás igazságosabb lett volna. Bosszantó, hogy elvesztettük mind a három pontot, de ilyen a foci. A következő fordulóban Botoșaniban, azaz hazai pályán játszunk a Dinamo ellen, ahol nyernünk kell – mondta Fülöp István.

Arra a kérdésre, hogy játszana-e az ASA-nál, ha megkeresnék, a Szászrégeni Avântul egykori játékosa megjegyezte:

– Egyelőre az FC Botoșani játékosa vagyok, velük van érvényes szerződésem, viszont nem tudhatom előre, hogy mi lesz majd idővel. Azt majd a kellő időben megfontolnám…


Share Button
Ennyien olvasták: 352

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.