Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Egy vereség és egy győzelem a csapatbemutatón

Központ augusztus 7, 2014 Sport

Kézilabda, Nemzeti Liga 

Egy vereség és egy győzelem a csapatbemutatón 

kz

Kettős találkozót játszott a marosvásárhelyi Sportcsarnokban az újonc Nemzeti Ligás Mureşul női kézilabda együttese az ugyancsak élvonalbeli CSM Ploieşti ellen. Az első találkozót pénteken 32-21 (15-11) arányban elveszítették a hazaiak, a másodikon szombaton visszavágtak, sikerült nyerniük 28-26 (13-14) arányban.

 

 Mindkét találkozón Bukaresti József edző irányította a kispadról a vásárhelyi alakulatot, mivel az új vezetőedző, Gabriela Manea csak hétfőn érkezett meg városunkba.
Az első mérkőzésen Alina Moloci volt a Mureșul legjobbja, mellettük Bodor Andrea és Georgeta Buciu is jó formában voltak, viszont az első mérkőzésen a két kapus (Larisa Comșa és Diana Diaconu) teljesítménye gyengébb volt, hiszen sok hárítható gólban is ludasok voltak.
A következő felkészülési mérkőzéseit augusztus 8-án és 9-én, idegenben játssza a marosvásárhelyi csapat, ezúttal Zilahon lép pályára a helyi HC ellen.
A Mureşul Sport Klub már elkezdte árusítani a Nemzeti Liga soron következő idényére érvényes bérleteket. Minden szurkoló, aki részt szeretne venni a Nemzeti Ligába feljutott csapat összes hazai találkozóján és bérletet vált, a klub részéről ajándékba kap egy szurkolói mezt.
Az érdeklődők a 0745-234111-es telefonszámon, illetve a sportclubmuresul@gmail.com e-mail címen kaphatnak bővebb információkat és rendelhetik meg bérletüket. Ugyanakkor minden hazai meccs előtt jegyeket is lehet majd vásárolni.


Share Button
Ennyien olvasták: 364

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.