Központ
2020. október 01. csütörtök, Malvin

Éllovasverés a pályán, majd ingyencirkusz a sajtótájékoztatón

Czimbalmos Ferenc-Attila október 29, 2015 Sport

ASA–Astra Giurgiu 3–1 (2–0)
asa astra

Az ASA 3–1 arányban győzött a 15. fordulóban, ezúttal a listavezető Astra Giurgiu együttese ellen diadalmaskodott. Ez volt az ASA első győzelme, amióta Bergodi ül a kispadon.

Ez első félórában egyik csapat játékosainak sem sikerült veszélyes kapujelenetet kialakítania, annak ellenére, hogy jól adogattak a középpályán. A 37. percben végül Brandan megtörte a jeget, miután a Junior Morais kezezéséért megítélt büntetőt értékesítette, majd a 45. percben Mureșan szabadrúgásból növelte az előnyt.

A második félidőben szép játékot produkált a hazai együttes, amely a hajrában két gólt is szerzett: előbb Velayos öngóljának örvendtek az Astra játékosai, majd Luis Pedro találatának tapsolhatott a mintegy 3500 fős közönség.

Ezzel a megszerzett három ponttal a vásárhelyi együttes összesen 22 pontot szerzett, így holtversenyben a 7. helyen áll a Craiova társaságában, amely 3–0 arányban győzte le a Dinamót.

A következő fordulóban az ASA október 31-én, szombaton a Chiajna otthonában fog játszani, a találkozóra 16 órától kerül sor.
Marius Șumudică, az Astra edzője nehezen tudta elviselni a vereséget. A DigiSport TV értesülése szerint, amikor a hármas sípszó után odament kezet rázni M. Bîrsan játékvezetővel, magához rántotta a bírót, majd vállával erőset lökött rajta, ezért a játékvezető kiállította.

A vezetőedző a mérkőzést közvetítő televíziós csatorna riporterének kérdéseire öntelten, flegmatikusan válaszolt, majd a sajtótájékoztatón is hasonlóképpen válaszolt az újságírók kérdéseire, aztán belekötött az egyik helyi televízió riporterének kérdéseibe, végül a legutolsó ironikus válasza után kivonult a teremből, a jelenlévők nem kis meglepetésére.

Share Button
Ennyien olvasták: 646

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.