Központ
2020. szeptember 28. hétfő, Vencel

Erdélyi teremlabdarúgó rangadó: City’us–FK Székelyudvarhely 7–2 (2–1)

Czimbalmos Ferenc-Attila október 22, 2015 Sport

City us 2014 június

A marosvásárhelyi ligeti Sportcsarnokban rendezték meg péntek délután a teremlabdarúgó 1. liga 6. fordulójának legfontosabb találkozóját, amelyen az elmúlt szezon két döntőse, a City ’us és a Székelyudvarhelyi FK csapott össze.

A jó iramú találkozón az udvarhelyiek szereztek vezetést már az első percben a Maros-parti alakulatnál is megfordult Szőcs László révén, de a hazaiak hamar szépítettek Paolo Ferreirának köszönhetően, aztán Mimi Stoica gólja után a két hálóőr (a brazil Carlao, illetve Klein László) parádéját figyelhette a kisszámú közönség.

Néhány perc múlva Ruxandri, Răducu (kétszer is) majd Aguaiar, aztán Csoma Alpár is eredményes volt, míg az udvarhelyiek részéről a City’us volt játékosa, Dániel Rajmond is gólt szerzett.

Ezzel az idénybeli ötödik győzelmével a vásárhelyi csapat átvette a vezetést a tabellán, igaz, ideiglenesen, hisz a Jászvásári CSMS–Galaci United találkozónak még nem jelölték ki az időpontját, a Temesvári Informatica pedig szabadnapos volt.
Gólszerzők: Ferreira (2.), Mimi Stoica (15.), Răducu (24., 38.), Ruxandari (26.), Aguiar (32.), Csoma A. (40.) illetve Szőcs László (1.), Dániel Rajmond (36.)

Share Button
Ennyien olvasták: 735

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.