Központ
2020. szeptember 30. szerda, Jeromos

Feljutottak az élvonalba a CSM teremlabdarúgói

Czimbalmos Ferenc-Attila április 23, 2019 Sport

Egy fordulóval a másodosztályos teremlabdarúgó-bajnokság vége előtt a Marosvásárhelyi CSM biztos feljutónak számít, miután szombaton este 5–0-ra legyőzte a Gyergyóremetei Kereszthegy együttesét. Lucian Nicușan vezetőedző csapatának még egy mérkőzése van hátra a másodosztályban, de a május 5-ei zárófordulóban a Fortius Buzău elleni találkozó immár tét nélküli. A nagyrészt helyi fiatal játékosokra alapozó marosvásárhelyi alakulat remek idényen van túl, és egy év kihagyás után – a City`us tavaly esett ki az 1. ligából és megszűnt – ősztől ismét az élvonalban játszhat.

Teremlabdarúgó 2. liga, 17. forduló: Marosvásárhelyi VSK–Gyergyóremetei Kereszthegy 5–0 (1–0), gólszerzők: Boroș (5.), Szőcs (26.), Țipău (29.), Küsmödi (31.), Nagy (37.)
CSM: Cătinean, Tătar – Țipău, Iszlai, Küsmödi, Crișan, Szőcs, Szabó, Boroș, Aramă, Dobai, Nagy, Kiss. Edző: Lucian Nicușan

További mérkőzések: Segesvári Pro Tineret–Ceahlăul Piatra Neamț 9–6, Inter Gyergyó–Galaci United II. 4–3, Kézdivásárhelyi SE–Fortius Buzău 9–8.

Share Button
Ennyien olvasták: 408

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.