Központ
2020. október 28. szerda, Simon, Szimonetta

Fontos győzelem a tavaszi nyitányon

Központ március 6, 2014 Sport

asaFontos győzelem a tavaszi nyitányon

CSU Craiova –Marosvásárhelyi ASA 1-2 (1-0)

Az együttes új szerzeményeinek is köszönhetően (Marius Tomozei, Sepsi László, Ousmane N’Doye, Claudiu Voiculeț és Ioan Hora), akik mindannyian kezdők voltak, fontos 3 pontot szerzett az ASA Craiován, a labdarúgó 2. liga tavaszi nyitómérkőzésén.Ezzel a győzelemmel, a hatodik helyről a harmadikra kapaszkododott fel a csapat, 3 pontra közelítette meg a listavezető ellenfelét.

Gyengébben kezdték az első félidőt a vendégek, aztán hátrányba is kerültek a 27. percben, amikor a macedón Tome Kitanovszki közelről volt eredményes.

A szünet után a marosvásárhelyiek átvették a játék irányítását, aminek meg is lett az eredménye: előbb Tomozei egyenlített, majd Hora szerezte meg a vezetést, ami a csapat győzelmét jelentette.

Ioan Ovidiu Sabău tanítványai a második tavaszi fordulóban, március 8-án délután 18 órától játszanak a Sziget utcai pályán, amikor a Minerul Motru együttesét fogadják.


Román labdarúgás 2. liga, 17. forduló:

CS Universitatea Craiova–Marosvásárhelyi ASA 1–2 (1–0)

Vezették: Radu Petrescu (Bukarest), Sebastian Stojanov (Konstanca), Ciprian Florin Danşa (Nagyvárad)

CSU: Brac – Kitanovszki, Tomics, Pătrașcu, Vătăjelu – Precup – Ferfelea, C. Ganea, Valszkisz, Sin (Pleșan 68.) – Curelea

ASA: Botoșer – Tomozei, Gugu, Sepsi, Szilágyi – N’Doye, Onicaș (Petriș 46.) – Buhăescu, Voiculeț (Huiban 72.) Bumba – Hora

Gól: Kitanovszki (27.), illetve Tomozei (54.), Hora (66.)


Share Button
Ennyien olvasták: 375

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.