Központ
2020. október 27. kedd, Szabina

Megkezdte a felkészülést az ASA

Központ január 16, 2014 Sport

asaMegkezdte a felkészülést az ASA

A marosvásárhelyi 2. ligás ASA labdarúgó együttese kedden, január 14-én, a víkendtelepi Sportakadémián kezdte meg a felkészülést a tavaszi idényre, míg szerdán és csütörtökön az orvosi vizsgálatokat végezték.

Az első edzőtáborra január 18-31 között kerül sor a helyi Sportbázisukon, majd február 2-9-e között a törökországi Antalyában vesznek részt egy második edzőtáborban, ahol öt felkészítő mérkőzést is játszanak.

A keretből eddig távozott Caparco (CSMS Iasi), Sergiu Homei, Răzvan Patriche és Yanick Salem. Florin Boldtól, Florin Aniţoiutól és Alin Stoicától is megválik az együttes, Ionuţ Cioinac viszont a Dinamo együttesénél készül fel.

A csapathoz került szabad játékosként a 23 éves Marius Tomozei (Metalul Resita) jobbhátvéd, aki az őszi idényben 9 mérkőzésen játszott.

Mint Daniel Stanciu, az ASA vezérigazgatója a sajtónak elmondta, 3-4 meghatározó külföldi játékost is szeretnének leszerződtetni. Ugyancsak az ASA-hoz kerülhet Ionuţ Ugocian és Leonard Neagu is (mindkettő 19 éves, a Zsombolya volt játékosai). Előbbi középhátvéd, volt felkészítőn a bukaresti Dinamónál is, utóbbi pedig középpályás, utoljára a 3. ligás Vulturii Lugoj együttesénél játszott.


Share Button
Ennyien olvasták: 455

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.