Központ
2020. szeptember 25. péntek, Eufrozina, Kende

Mihaela Pádár gymstick mesteredzői oklevelet szerzett

Czimbalmos Ferenc-Attila augusztus 15, 2018 Sport

A 36 éves Mihaela Pádár, a helyi Gymstick Elle oktatója – aki Adrian Olah volt labdarúgó (ex-FC Național, Politehnica Temesvár, Politehnica Jászvásár) élettársa – , a minap Finnországban járt, ahol gymstick mesteredzői oklevelet szerzett egy szlovák és egy magyarországi társával együtt. Ez az oklevél feljogosítja arra, hogy bármelyik országban a világon – ahol nincs gymstick mesteredző – , felsőfokon taníthatja a sportágat.

Emellett Ella gymstick személyi mesteredzői oklevéllel (Personal Trainer) is rendelkezik, így egyénileg is taníthat gymsticket bárkinek, aki ezt a sportágat megszereti, de mindezek mellett csoportos gymstick erőedzéseket is tart zene kíséretében.

Mint ismeretes, Ella korábban angliai tartózkodása során egy fitneszedzésen ismerte meg a gymstick-szabályait, majd Magyarországon sajátította el a külföldön már nagy teret hódító ritka, de hasznos sportág alapjait.

Időközben hivatalos személyi edzői oklevelet szerezett Marosfőn, aztán 2015 októberében saját klubot alapított Gymstick Elle néven, mely színeiben az atletikus erőedzés-módszereket honosította meg egyedülállóként városunkban. A sportág űzői – azaz minden korosztály képviselői –, egy zseniálisan funkcionális sporteszköz (stick) használata során viszonylag rövid időn belül válhatnak meg a fölösleges kilóiktól, ugyanakkor fittek, karcsúbbak és ízmosabbak lesznek.

Pádár mindig is szeretett sportolni, hiszen gyerekkorában kézilabdázott – de egy sérülés miatt abba kellett hagyja – , viszont idővel sokat járt fitneszterembe, aerobikra, aztán a fitballt, a tae-bo-t is kipróbálta.

Share Button
Ennyien olvasták: 1462

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.