Központ
2020. szeptember 20. vasárnap, Friderika

Mikulás-ajándék az Active 7 tagjainak

Czimbalmos Ferenc-Attila december 21, 2017 Sport

Egy marosvásárhelyi kisvendéglőben vacsorával, majd késő éjszakáig tartó bulival búcsúztatták el a 2017-es évet a marosvásárhelyi Active 7 kézilabdázói, akik a Hargita megyei női kézilabda-bajnokság talán legjobb együttese.

Az összejövetelen a következő csapattagok voltak jelen: Zsók Gyöngyvér, Jámbor Margareta és Babó Melinda -kapusok; Moldovan Anna Mária (csk.), Veronica Ormenișan, Biró (Peres) Zita, Orbán Mária, Loredana Conțiu, Ani Sălăgean, Dan (Rendes) Melinda, Biró (Kádár) Kinga, Bab Timea és Andreea Iuga – mezőnyjátékosok és a Mureșul egykori játékosa, Borșa Zita, aki a csapat szimpatizánsa.
Az est fénypontja a Mikulás megérkezése volt: az együttes önzetlen szponzorainak köszönhetően minden egyes csapattag egy ruházati cikkel lett gazdagabb.

Objektív és szubjektív okok miatt hiányzott a rendezvényről Vasilescu (Gergelyfi) Erzsébet, Marina (Bucur) Cerghizan, Farkas Krisztina, Raluca Rău, Teodora Bucur, Kozma Emőke, Alisa Ormenișan és Marie Dreger.
Mint Biró (Peres) Zita, az együttes gólvágója elmondta, a csapat célkitűzése, hogy megszerezzék a bajnoki címet, ezért mindössze néhány nap vakációt tartanak az ünnepek alatt.

,,A csapat 2010-es megalakulása óta nagyon sok kellemes emlékben volt részünk, nem csak az edzéseken, mérkőzéseken és az edzőtáborokban vagyunk jóban-rosszban együtt, hanem a hétköznapokon is gyakran találkozunk, és töltjük együtt a szabadidőnket. Örvendünk, hogy a csapat fiatalabb tagjai jól beilleszkedtek az együttesbe, ahol az alakulat idősebb, tapasztaltabb tagjaival harmonikus viszonyt ápolnak. Tulajdonképpen az Active 7 keretén belül egy nagy ,,aktív” családot képezünk. Erre büszkék vagyunk!”

– mondta el Biró Zita.

Amúgy a Hargita Megyei Kézilabda-bajnokságban az Active 7 az utolsó, november 25-i csíkszentkirályi tornán 30–25 arányban győzte le Zetelaka együttesét, így éllovas a tabellán. A következő teremtornát valószínűleg február 17-án az Active 7 szervezi meg Marosvásárhelyen, a Szász Albert Sportlíceum sportcsarnokában, ahol a csapat ellenfelei a Csíkszeredai NKSZ és Székelykeresztúr lesznek.

Share Button
Ennyien olvasták: 1665

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.