Központ
2020. szeptember 18. péntek, Diána

Négyszeres Európa-bajnok lett Varó Norbert!

Czimbalmos Ferenc-Attila december 1, 2015 Sport

Egyéniben, párosban, a triók versenyében, valamint az U21-es vegyes együttesek kategóriájában is Európa-bajnoki aranyérmet nyert a marosvásárhelyi tehetséges lábteniszező, Varó Norbert.

Varó Norbert és édesapja, Varó Gyula

Európa legjobbjainak mérkőzéseit Târgoviştén rendezték a november 18-a és 22-e közötti időszakban, amelyen tizenhat európai ország képviseltette magát, Románia pedig összesen 13 aranyérmet nyert, így az ifjúságiak, a lányok, az U21-es vegyes együttesek, valamint a felnőttek versenyében is a dobogón végzett.

Marosvásárhelyi szempontból az ifjúságiak versenye volt érdekes, ahol an helyi illetőségű Varó Norbert vezényletével mindent megnyertek. „Mondhatom, hogy életre szóló izgalmakat, pillanatokat éltünk meg mindketten. Köszönjük mindenkinek, aki támogatott és biztatottak minket, Nono, vagyis a fiam négy Európa-bajnoki aranyéremmel hálálta meg a segítséget“ – mondta a kiváló sportember édesapja, Varó Gyula, a Marosvásárhelyi GMA klub edzője, aki immár a válogatott szakmai stábjában is helyet kapott a minap.

Varó Norbert mellett két másik marosvásárhelyi játékos is aranyéremnek örülhetett: Răzvan Vornicu (Hunyad-megye) és Bica Ionuţ (Maros megye) az U21-es korosztály vegyes csapatainak versenyében végzett az első helyen.

Share Button
Ennyien olvasták: 708

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.