Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Román sajtó: Bölöni veszi át Pițurcă helyét a válogatottnál

Központ szeptember 1, 2014 Sport

Román sajtó: Bölöni veszi át Pițurcă helyét a válogatottnál

A román sportsajtó szerint Victor Pițurcă egy héten belül távozik a román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, és Bölöni László lesz az utóda. A marosvásárhelyi szakember a Nemzeti Sport megkeresésére nem erősítette meg a romániai híreket.

     

 

Gazeta Sporturilor román sportnapilap beszámolója szerint Pițurcă már csak a szeptember 7-i Görögország–Románia Európa-bajnoki selejtezőn ül majd a kispadon, utána azonnali hatállyal lemond, ugyanis a román DIGI Sport beszámolója szerint a szaúdi al-Ittihadnál folytatja mesés fizetésért cserébe.

A szakember már tájékoztatta is a döntéséről a szövetséget, amely azonnal megkezdte Pițurcă utódjának keresését, és az elnök, Răzvan Burleanu Bölönit kérte fel.

A Katarban dolgozó marosvásárhelyi edző a romániai hírek szerint igent mondott, ám a Nemzeti Sport megkeresésére nem erősítette meg a kinevezéséről szóló beszámolókat.

Mint ismert, Románia azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szerepel a magyar válogatottal. A két országon kívül még Görögország, Finnország, Észak-Írország és Feröer került az F-csoportba.

Forrás: nemzeti sport

Share Button
Ennyien olvasták: 679

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.