Központ
2020. szeptember 25. péntek, Eufrozina, Kende

Újabb bajnoki idény előtt a Maros Kosárlabda Klub

Czimbalmos Ferenc-Attila augusztus 27, 2015 Sport

maros kk

Miután Szovátán tartották a nyári alapozást, ahol főleg az erőnléti edzésekre koncentráltak, majd Marosvásárhelyen folytatták a taktikai felkészülést, a Maros KK játékosai augusztus 25-én, kedden a Nemzeti Ligában újonc Bukaresti Dinamo ellen Medgyesen felkészítő mérkőzést játszottak. A találkozón bemutatkozott az együttes új szerzeménye, az amerikai Willie Kemp, aki Lengyelországból került Marosvásárhelyre, de korábban játszott a Medgyesi Gaz Metannál is.

Barátságos tornákon vesz részt a csapat

A hétvégén tartják a zsilvásárhelyi Energia-kupát, ahol vendégként szerepelnek a vásárhelyiek, majd szeptember 11. és 13. között az alakulat megrendezi a Maros Kupát, amelyen az idén a házigazdákon kívül a Medgyesi Gaz Metan, a Bukaresti Dinamo és a BCM U Piteşti vesz részt. Minden bizonnyal a torna első találkozóján tartják a Maros KK hivatalos csapatbemutatóját.

Javítják a Sportcsarnok játékfelületét is

A Tigrisek egyelőre a Petru Maior Egyetem sporttermében edzenek, mivel a nyár folyamán felújították a Sportcsarnok játékfelületét, amely azonban egy-két helyen még nagyon csúszós, így rendkívül balesetveszélyes, viszont a csarnok ügykezelőinek ígéretei szerint hamarosan helyrehozzák a hibát.

Egyelőre nem árusítják a bérleteket

A Maros KK vezetősége honlapján felhívta a szurkolók figyelmét, hogy egyelőre nem tud bérleteket árusítani a következő szezonra, mivel a ligeti Sportcsarnokban kicserélik a székeket, és még nem lehet tudni, hogy ugyanannyi szék marad-e a lelátókon, vagy kevesebb. Amint a munkálatok véget érnek, és tisztázódik, hogy hány ülőhely lesz összesen, azonnal elkezdik a belépők árusítását.

Pénzhiány miatt visszalépett a Nova Vita    

A marosvásárhelyi női kosárlabda együttes nélkül indul a 2015-2016-os szezonban a női kosárlabda Nemzeti Liga, ugyanis pénzügyi okok miatt a Nova Vita visszalépett a bajnokságból. A Totalbaschet.ro információja szerint az együttes azért nem indul, mert a kosárlabda szövetségnél felgyűlt adósságait nem tudta törleszteni. A fejleményekre egy következő lapszámunkban még visszatérünk.

Share Button
Ennyien olvasták: 627

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.