Központ
2020. október 29. csütörtök, Nárcisz

Vereség a pandúroktól

Központ április 20, 2012 Sport

fcmVereség a pandúroktól

Amint azt Sabău vezetőedző a mérkőzés után szomorúan elmondta, már-már vakációs hangulatban utaztak a játékosok a Pandurii elleni mérkőzésre, szinte mindegyikük a kereszténység legnagyobb ünnepére, a húsvétra gondolt, ezért nem voltak maximálisan ráhangolva a mérkőzésre. Ez meg is látszott már az első percekben, amikor a Zsil-völgyi játékosok átvették a játék irányítását.


A 21. percben Vlad beadását a jó ütemben érkező Lemnaru, az elcsodálkozó Albuţ hálóőr és Sepsi mellett, az ötös vonaláról a hálóba bólintotta. 1-0.
A kapott gól után sem változott sokat a marosvásárhelyiek játéka, továbbra is a Pandurii játékosai voltak a jobbak, a határozottabbak, precízebben adogattak.
Az 59. percben Ibeh a baloldalon könnyedén betört a tizenhatos területére, majd egy testcsellel elfektette a csereként beállt Ghioneát, majd a tehetetlen Albuţ mellett kilőtte a bal sarkot. 2-0. A mérkőzés végéig továbbra is a hazaiak játszottak színvonalasabban és eredményesebben, ami azt bizonyítja, hogy a két kapott gól után sem ébredt fel a Sabău-legénység.
Ezzel a vereséggel együttesünk maradt a kiesői zóna torkában. Hála a közvetlen ellenfeleiknek, akik hazai pályán botlottak, nem sikerült a FCM elé kerülniük (Petrolul-CFR 1-1, Sportul-ASTRA 0-4). Mi több, a bajnoki tabellán a FCM előtt tanyázó csapatok (Brassó, Voinţa, Gaz Metan) is vereséget szenvedtek, mondhatni együttesünk javára játszottak, így nem távolodtak el a FCM-től.
Tehát tovább tart a feszültég, az izgatott várakozás a csapat és szurkolói számára, már ami a kiesés elkerülését illeti.
A legközelebbi, 27. fordulóban együttesünk a tavaszi idény egyik meglepetés együttesét, a Sportult fogadja hazai pályán. A mérkőzésre április 23-án hétfőn, 19 órai kezdettel kerül sor

Share Button
Ennyien olvasták: 502

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.