Központ
2020. október 31. szombat, Farkas

Vesztettünk az U otthonában, maradtunk a 15. helyen

Központ április 6, 2012 Sport

Kolozsvári U-FCM 3-1 (0-1)

Vesztettünk az U otthonában, maradtunk a 15. helyen

ukzsNem sikerült Sabaunak zsinórban harmadszor is győznie, ezúttal a kolozsvári Universitatea otthonában maradt alul, így a Steaua elleni hazai, míg az ASTRA elleni idegenbeli győzelem után következett a hidegzuhany.

Sabau 4-4-2-es felállítással kezdett, vagyis a Ghionea-Nicu hátvéd-duó két kiegészítője Szilágyi meg Sepsi volt, míg a középpályán D. Matei jobb összekötőként egészítette ki a Firtulescu-Ilyés-Florin Dan középpályás sort. Csatárként Astafei társaként Bujort használta a szakember, míg a hálót Albut őrizte ezúttal sikertelenül.

Csapatkapitányunk, Ilyés Róbert a 39. percben megszerzi a vezetést, miután Firtulescu szöglete után, Bornescu ügyetlenül ütötte ki a labdát, amelyet Sepsi ballal kapura lőtte és a lepattanót irányító középpályásunk a hálóba juttatta. 0-1.

A 49. percben Ghionea, Adrian Cristeát gáncsolta a tizenhatos területén, a megadott büntetőt a sértett Albutba lőtte, majd a visszapattanó labdát Pacurar a hálóba rúgta. 1-1.

Négy perc múlva a liége-i Standard egykori játékosát, Gicu Grozavot ideálisan szöktette Tony a tizenhatos előtt, a csatár kiugrott a tehetetlen Szilágyi és Ghionea között, majd Albut mellett 12 méterről a hálóba lőtt.

2-1. A 89. percben Tony Adrian Cristeahoz játszott, majd az a fél pályáról egy ideális ellentámadásra indította Tonyt, aki rávezette a labdát a mintegy 25 méterre kifutó Albutra. Hálóőrünk is későre érkezett, így a kolozsvári csatár a hálóba gurította a játékszert. 3-1.

Csapatunk egy jó játékot produkáló első félidőt követően gyengén, kapkodva, kissé bizonytalanul játszott a második játékrészben, esélyt adva ellenfelének a játék szervezésére, ellentámadásokra, melyekből kifolyólag elvesztettük a mérkőzést. Említésre méltó a hátvédek gyenge szereplése, melyek hibáiból született mindhárom gól.

Ezzel a vereséggel együttesünk a 15., első kieső helyen maradt. Az alsóházban a 17. helyen tanyázott Chiajna, miután 2-0 arányban legyőzte a Ceahlault, az addig 16. Petrolul-al cserélt helyet.

Lapunk megjelenésének napján, azaz április 6-án, pénteken, a Sziget-utcában 20:30 órai kezdettel a 12. helyen lévő medgyesi Gaz Metant fogadja csapatunk.


U Kolozsvár – FCM Marosvásárhely 3-1 (0-1)

 

Vezették: Radu Petrescu (Bukarest) – Andrei Constantinescu (Bukarest), Daniel Mitruţi (Craiova)

U: Bornescu – Achim, Galamaz (46. Abrudan), Szukala, Mendy (76. Boştină), Păcurar, Hoban, D. Popa (46. Tony), M. Cristescu, Grozav, Ad. Cristea.

FCM: Albuţ – Nicu, D. Matei (63. Buş), Ghionea, Sepsi, Szilágyi, Firţulescu (66. Bumba), Ilyés (78. Apostu), Fl. Dan, Astafei, Bujor.

Gólok: Păcurar (48.), Grozav (53.), Tony (89.), illetve Ilyés (40.)

Sárga lapok: Cristea (36.), Bornescu (49.), Grozav (56.), Boştină (88.), illetve D. Matei (26.), Ghionea (48.), Fl. Dan (84.)


 

 


Share Button
Ennyien olvasták: 449

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.