Központ
2020. október 24. szombat, Salamon

„Mindent elkövetünk a siker érdekében”

Központ március 3, 2011 Egyéb kategória

„Mindent elkövetünk a siker érdekében”

 Sorin_TerbeaExkluzív interjú Sorin Ţerbeával, a marosvásárhelyi City’us teremlabdarúgó-csapat elnökével, a Román Labdarúgó-szövetség keretén belül működő teremlabdarúg szakosztály végrehajtó bizottságának képviselőjével, ismert marosvásárhelyi üzletemberrel, az általa szervezett és megrendezett rangos és válogatottunk számára sikeres EB-selejtező után.

 – Marosvásárhely újra rangos teremlabdarúgó-mérkőzéseket szervezhetett, ezúttal a 2012-es horvátországi teremlabdarúgó Európa-bajnokság selejtező egyik csoportjának küzdelmeit, melyben önnek nagy érdeme volt…

– Valóban, egy négyescsapatos selejtező csoportküzdelmeit láthatta a három mérkőzésen szép számban jelenlévő vásárhelyi közönség. Három kiváló játékerőt képviselő ország – Csehország, Szlovákia és Norvégia – csapatai ellen mérkőzhetett meg a jó játékerőt képviselő román együttes. A lelkes marosvásárhelyi közönség számára nem ez volt az első, sőt nem is az utolsó nemzetközi sportesemény, amit itt rendezhettünk meg, sőt, ami a legfontosabb, sikerült egy ütőképes román teremlabdarúgó-válogatottat összekovácsolni, amely felveheti a versenyt a hasonló jó játékerőt képviselő európai együttesek ellen. Meg kell említsem, hogy kellő támogatást kaptunk a Román Labdarúgó-szövetségtől is, főleg Mircea Sandu elnök és Ionuţ Lupescu vezérigazgató részéről, akik támogattak bennünket a négyes selejtező torna megrendezésében.

– S ami a legfontosabb, hogy sikerült továbbjutnunk a csoportból.

– Persze, Csehországgal közösen továbbjutottunk a csoportból. Mindent elkövettünk, hogy mind a játékosok, mind a szakmai stáb képviselői a lehető legjobb körülmények között készülhessenek fel a mérkőzésekre, kellőképpen kipihenhessék a torna előtti edzések, a selejtező csoport mérkőzései alatt felgyűlt fáradságukat. A fontos az, hogy a helyi City’us gerincére tudtuk ráhelyezni a válogatottat, s büszkék vagyunk arra, hogy jelenleg 7 marosvásárhelyi teremlabdarúgó tagja az EB-re kijutott Románia együttesének.

– Mennyire befolyásolja a játék minőségét, hogy szinte minden marosvásárhelyi teremfoci meccsen teltház van?

– Nagyon sokat számít. Odaadó szurkolásuknak köszönhetően a csapat játékosai is jobban maguk mellett érzik a közönség szeretetét, ami nagy önbizalmat ad a játékban. Ezt úgy kell felfognunk, hogy ha mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a maximális feltételeket megteremtsük a játékosoknak, szakmai stábnak, akkor nekik is mindent el kell követniük a siker érdekében. Ha siker van, akkor a közönség és azon tovább a vezetők is elégedettek és büszkék. És büszkék lehetünk, hiszen román bajnok, kupa- és szuperkupa-győztes együttesünk van, válogatottunk meg elindult egy olyan úton, ahol Európa legjobb teremlabdarúgó együtteseivel veszi fel a versenyt.

Share Button
Ennyien olvasták: 241

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.