Központ
2020. szeptember 30. szerda, Jeromos

Napi horoszkóp – November 14.

Pál Piroska november 14, 2015 Uncategorized

Kedves Kos! Szívügyekben különös dolgok várnak ma a jegy szülötteidre. Langyosodó kapcsolatotok hirtelen felforrósodhat: szédülten vetitek magatokat a váratlanul felkínálkozó gyönyörökbe. Előfordulhat az is, hogy a kaland, amelyet már lezártnak hittetek, kitörhetetlen nyomokat hagyott az életetekben. Figyelj oda!

Kedves Bika! A melegebb idő kedvez az influenzának. Hiába vigyáztál, te is megkaptad. És egyébként is, ugyan hogyan lehetne elővigyázatos az, akinek emberek között kell forgolódnia: dolgozol, utazol, bevásárolsz. A körzeti orvosnál fürtökben lógnak az emberek a rozzant padokon. A patikában is tömeg van. Forró tea, gyógyszerek.

Kedves Ikrek! A szerelemnek nincs időérzéke, az csak hiedelem, hogy a tavasszal szeret érkezni. Az ugyan kétségtelen, hogy tavasszal és nyáron minden egyszerűbb, de azért a téli szerelemnek is meg vannak a maga előnyei. Például az, hogy tavaszt varázsol a hideg, borongós télből. A szerelem nem évszakfüggő.

Kedves Rák! Mértéktelen rosszkedved, önmagad számára is elviselhetetlen sértődékenységed nem múlik. Vigyázz, mert lelkileg sérülékenyebb, mint egyébként! Ne csak a világban keresd a hibákat, nézz azért magadba is! Mindent megtettél annak érdekében, hogy ne így legyen? Vagy csak fanyalogsz és nyűgösködsz?

Kedves Oroszlán! Egészen apró, de annál váratlanabb események teljesen összekuszálják a szálakat körülötted. Azt sem tudod, hogyan keveredtél bele, egyszer csak egy idegen világban, ismeretlen emberek társaságában, különös események résztvevőjévé válsz. Egyetlen szerencséd van, hogy ezúttal álmodtad az egészet. Pihenned kellene.

Kedves Szűz! Felhalmozódott energiáidtól szívesen megszabadulnál, állandó tenni akarásodat a gyakorlatban is kamatoztatnád. Semmi akadálya! Szédületes tempóban haladsz előre, és pillanatok alatt képes vagy ma elvégezni azt, ami máskor esetleg órákat vett volna igénybe. Estére szinte érzed a megkönnyebbülést.

Kedves Mérleg! Kissé korai volt az örömöd. Sajnos a dolgok csak addig alakultak jól, míg te irányítottad őket, és amikor azt hitted, most már megy magától is, hirtelen minden összezavarodott. Kénytelen leszel azon fáradozni, hogy helyreállítsd a hibát, ha sikert remélsz még ettől az ügytől. Ellenkező esetben hagyd kútba esni, kisebb rajta a veszteség.

Kedves Skorpió! Ezt a napot a sorsra bízhatod! Az események sodrában biztos támpontot hiába is keresnél. Fáradozásod tehát hiábavaló. Annyit tudsz csak tenni, hogy jól körülnézel, és megállapítod, hogy az áramlat hova vetett. Ha kapálódzol, csak rontasz a helyzeteden. Inkább figyeld azt, hogy kik állnak melletted, és kik segítenek neked.

Kedves Nyilas! Ma nem állsz a helyzet magaslatán. Igaz, olyan szituációkba kerülsz, amelyekre nem lehetett számítani, és olyan kihívó és bizalmatlan viselkedéssel találkozol, amely az igazán edzett idegzetű embert is kihozná a sodrából. Indulatosságod a munkahelyi vitákat veszekedéssé, éles konfliktussá élezheti ki.

Kedves Bak! Nagyon ügyelj szomszédaiddal való kapcsolatodra. Vacak, értelmetlen vitákon ne boruljon fel az összhang! Ha valamit nem tudsz egyértelműen bizonyítani, ne kezdj vádaskodásba. Lehet, hogy sohasem sikerül tisztázni, mert egy harmadik a ludas. Ne tegyél felelőtlen ígéreteket, csak azért, hogy az irántad való szimpátia fokozódjon.

Kedves Vízöntő! Most, hogy alaposan kialudtad magad, újult erővel veted magad a munkába. Hiába tudtad mindig is, hogy az alvás az éjfél előtti órákban igazán pihentető, nem állt módodban ideje korán nyugovóra térni. Holott hasznosabb volna így, lám most ég a kezed alatt a munka. Szinte mindenről megfeledkezel ilyenkor.

Kedves Halak! Meglehetősen kétes nap lesz ez a mai. Most nem szabadna semmiféle kockázatot vállalnod, és ne is erőltesd meg magad túlzottan. Próbáld átvészelni ezt a napot, holnap már meglehetősen nyugodt és semleges időszak kezdődik. Légy most egy kicsit türelmes, és ami a legfontosabb: diplomatikus. Meglátod, menni fog!

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 642

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.