Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Napi horoszkóp – Október 8.

Központ október 8, 2014 Uncategorized

Kedves Kos! Talán többet vállaltál a kelleténél, vagy sokat kockáztattál vállalkozásaidban, ezért ma kimerültséget érez, és ingerültebb vagy környezeteddel. Még a jó indulatú figyelmeztetések is idegesítenek, nem tűrsz ellentmondást semmiben. Rosszak az előérzeteid, állandó horoszkopaggodalom gyötör, pedig erre az égvilágon semmi okod nincs.

Kedves Bika! Nem hallgattál időjárás jelentést reggel, és az ablakból eléd táruló kép megcsalt. Túl lengén öltöztél, egyáltalán nem az évszaknak megfelelően. Ezért egész nap remegsz, mint a kocsonya, még a munkahelyeden is majd megfagysz. Alig várod már, hogy végre ágyba kerülj, átmelegedj, és egy jót aludj az ágyadban.

Kedves Ikrek! Ma egy olyan személlyel hoz össze a sors, aki az égvilágon semminek sem tud örülni. Bármit teszel, vagy mondasz, még egy mosoly sem hagyja el az arcát. Ne idegeskedj ezen, inkább próbáld meg, hátha neked sikerül kimozdítani őt ebből a szomorú állapotból. Te is lehetsz még ilyen állapotban, és bizony jól esik, ha felvidítanak.

Kedves Rák! Rövidebb hanyatló szakasz következik, de nem tart majd sokáig, és nem is a legsúlyosabbak közül való. Kisebb munkahelyi kellemetlenség érhet. Próbáld könnyedén venni az akadályt. Nem fogod leverni a lécet, ha nem csak ösztöneidre hallgatsz. Légy sokkal racionálisabb, hiszen egyébként is ekként gondolkodsz a világról.

Kedves Oroszlán! Jól teszed, ha ma alaposan kinyitod szemedet, füledet a munkahelyeden. Az elkövetkezendő napok ugyanis valami kellemes meglepetést, netán valami régen várt eredményt tartogatnak számodra. Az elismerés számtalan formája jöhet szóba, ezért ne légy csalódott, ha nem úgy jutalmazzák jól végzett munkádat, ahogy te elképzelted.

Kedves Szűz! Régen volt már alkalmad arra, hogy örömödet, bánatodat megoszd valakivel, ezért lassan úgy érezheted, túlcsordul a pohár. Képtelen vagy befogadni új élményeket, amíg ezeket nem dolgozod fel. Próbáld az estét barátoddal tölteni, így lesz alkalmad megkezdeni a felszámolást. Ne csak te öntsd ki a szíved, kérdezz azért felőle is.

Kedves Mérleg! Nemhogy kudarc nem ér, de kifejezetten jó hatások kerítenek ma hatalmukba. Ettől kezded visszanyerni stabilitásodat. Számíts rá, hogy valamilyen külső oknál fogva csúszhat az egész napi programod, ennek ellenére ne mondj le egyetlen találkozót, megbeszélést sem. Nem tudhatod, nem szalasztasz-e el valami nagyon fontosat.

Kedves Skorpió! Mindegy, mit csinálsz, csak végre mozogj egy keveset! Kondíciód ugyanis az utóbbi időben sokat romlott, és félő, hogy ez már egyéb károkat is okozhat. Nem elég, ha csak elméletben állsz ki az egészséges élet mellett, és közben mélyen cigarettázol, éjszakázol. Néhány órát a kevésbé élvezetes feladatokra is kell szánni.

Kedves Nyilas! Amiatt szorongsz, hogy valaki, akivel napok óta szeretnél beszélni, nem hív fel. Mitől ez a passzivitás? Hiszen te közismert vagy kitűnő kapcsolatteremtő képességedről. Csak nem a visszautasítástól félsz? Lépj a tettek mezejére, és emeld fel a telefont, hiszen a bizonytalanságtól egy esetleges visszautasítás is jobb.

Kedves Bak! Munkatársaid nagyra értékelik igazságérzetedet, ám túlzott kritikáid elől igyekeznek elmenekülni. Főleg akkor, ha indulatos vagy, és éles nyelvvel adod tudtukra. Te sem szereted, ha indokolatlanul keményen bírálnak, ezért láss a másik oldalra is. Indulataid levezetésére nincs alkalmasabb időtöltés, mint a vásárlás.

Kedves Vízöntő! Könnyen döntéshelyzet elé kerülhetsz ma, és ez nem tartozik kedvenc elfoglaltságaid közé. Amilyen határozottsággal, kérlelhetetlen tiszta logikával tudsz másoknak tanácsokat adni, olyan bizonytalan és tétova vagy saját ügyedben, ha ki kell mondanod az igent, vagy a nemet. Légy határozottabb, hiszen a saját érdekeidről van szó!

Kedves Halak! Megkönnyebbülten állapítod meg, hogy ismét túl vagy valamin, amit legkevésbé sem kívántál. Szervezeted ellenállóbbnak bizonyult a megpróbáltatásokkal szemben, mint remélted volna. Micsoda kellemes csalódás! Ne bízd azonban el magad, az egészségedre mindig is fordíts nagy figyelmet. Az ördög nem alszik!

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 460

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.