Központ
2020. október 26. hétfő, Dömötör

PletyKalap

Központ szeptember 8, 2011 Egyéb kategória

PletyKalappletyka

Lemondott Eckstein Kovács Péter államelnöki tanácsosi pozíciójáról. Eckstein szeptember elsején nyújtotta be lemondását Traian Băsescunak, aki szó nélkül elfogadta azt. Az államfő és kisebbségügyi tanács­adója közti szakításhoz „a Verespatak ügyében képviselt véleménykülönbségek vezettek”. Az ex-éceszgébernek ezt követően sem lesz több szabadideje, mert eddig se csinált semmit.

 

 Szextörvények. Nem szabad és nem királyi városunkban nincsenek érvényben – tudtunkkal – a szexuális együttlétet szabályozó törvények vagy határozatok, annál több van viszont odaát az amcsiknál. Lássunk néhányat közülük:
 

Ha valaki a kaliforniai Bakersfieldben kíván nemi kapcsolatot létesíteni a Sátánnal, köteles óvszert használni. Ennél jóval hétköznapibb és életrevalóbb az a törvény, amely szerint Neva­dában tilos falloszos jelmezben megjelenni törvényhozó üléseken, de csak amíg az ülésezés tart – előtte és utána szabad. Mifelénk totál fölösleges volna egy ilyesféle rendszabály, a mieink jelmez nélkül is azok.
Minnesotában minden férfinak tilos élő hallal dugni – tehát a nőknek ér élő halat láb közé cuppantani, de a csávók csak akkor használhatják szegény pikkelyeseket, ha már kipurcantak. Ennél azért akad kellemesebb, bár elképesztő jogszabály is bőven. A feleségnek például nem kell lefeküdnie a férjjel, ha az bűzlik a fokhagymától, hagymától vagy szardíniától, sőt, hitvesi kérésre a férjnek muszáj fogat mosnia – írják elő a szintén minnesotai Alexandriában. Az iowai Amesben is van nők érdekeit képviselő törvény, eszerint a férjeknek nem megengedett szeretkezés után három kortynál több sört inni, amíg az ágyban tartózkodnak, és a karjaikban óhajtják tartani feleségüket. Szerencsétlenek így kénytelenek az etyepetye előtt vagy közben vedelni.
Tremonton határain belül, Utah államban nő nem szexelhet mentőautóban, mert lebukás esetén megbüntetik szabálysértésért (egészen pontosan szexuális vétségért). Ráadásul a nevét is publikálják a helyi lapokban, miközben a férfiét diszkréten kezelik. Erre a törvényre bizony nagy szükség volt, mert az infarktusos és agyvérzéses mamák mindig rámásznak útközben a mentőorvosra, hogy még egyszer, talán utoljára zsinnyegtessék meg őket.
A wyomingi Newcastle-ben kifejezetten tilos az áruházak húsfagyasztóiban üzekedni (pedig akinek mínusz húsz fokban is ágaskodik, illetve nedvesedik, azokat szerintem kéne hagyni). Bozemanben, Montana államban olyan törvény él, mely szerint naplementéig egyik fél se mehet ki a házból meztelenül sem szex után, sem két menet közt (vajon menet közben sem?). Csak sötétedés után lehet a kertben pucéran szaladgálni, ha valaki erre vágyik.
És végül a legjobb: az illinoisi Oblongban, ha vadászat vagy halászat van valaki esküvőjének napján, tilos aznap a szex, azaz ugrott a várva várt nászéjszaka. Még tiszta szerencse, hogy náluk nem érvényes a minnesotai törvény, miszerint csak döglött hallal szabad, és az újdonsült férj kéjes vigyorral toccsanhat bele egy szukás tükörpontyokkal teli kádba…

Pontatlan pontosság. Hétszázharminc millió év alatt téved egy másodpercet a legpontosabb óra; a korábbi rekordereknél százszor pontosabb az a brit atomóra, amely fizikusok mérései alapján a világ legpontosabb órájának tekinthető. A különleges „szökőkút” óra működése a céziumatomok rezgésén alapszik, belsejében lézersugarak tartják fenn a céziumgáz halmazát. Az igazán pontos órához egymilliomod kelvinre hűtött céziumgáz kell, melyet lézernyalábokkal tartanak fenn. A szökőkút óra elnevezés onnan ered, hogy az órában a céziumgázból álló halmaz úgy táncol a függőleges lézersugáron, mint egy labda a szökőkút vízsugarán. Kurt Gibble, a Penn State Egyetem munkatársa és kollégái matematikai modellek és numerikus számítások segítségével növelték az atomóra pontosságát. A cézium szökőkút most minden eddiginél pontosabb, bizonytalansága 2,3 × 10-16, ami azt jelenti, hogy 730 millió év alatt téved egy másodpercet. Épp csak azt az apróságot felejtették el közölni, hogy ennyit siet, vagy ennyit késik, mert azé’ az nem mindegy…

Kár-térítés. Milliomos lett az a fiatal nő az Egyesült Államokban, aki körülbelül egy évvel ezelőtt perelte be főnökét szexuális zaklatásért. St. Louis-ban egy ismert üzletlánc alkalmazottja, Ashley Alford kezdetben úgy tett, mint aki meg sem hallja főnöke szexuális jellegű megjegyzéseit, egészen addig, amíg tettekre nem került sor. Egy napon a főnöke az egyik üzletben sarokba szorította, letépte róla a blúzát, a padlóra kényszerítette, és elkezdett maszturbálni fölötte. Önkielégítés közben hol az arcát, hol a fejét csapkodta péniszével. A bíróság mindezért 95(!) millió dolláros kártérítést ítélt meg a kárral megcsapkodott károsult javára. Az összeget az üzletlánc profitja alapján állapították meg, amely tavaly 118 millió dolcsira rúgott (hát, nem sokat hagytak nekik belőle). Bár a megítélt összegnek csupán a felét kapja a nő kézhez (az adók, jutalékok befizetése után), mégis ez a kártérítés a legnagyobb, amit szexuális zaklatásért valaha is fizettek, vagyis nettó ötvenmillió dollár! Hölgyek: aki ennek az összegnek akár egy százalékáért nem hagyná egy kicsit megzaklatni magát szexuálisan, az jelezze a honlapunkon!

Kertész leszek, jól keresek. Kertészt keres II. Erzsébet brit királynő a skóciai Balmoral-kastély háza tájának rendben tartásához, de – az ottani bérekhez képest – nem valami felséges fizetésért: mindössze évi 15 ezer fontot (átszámítva kábé havi 6000 lej, vagyis 1400 euró) ajánl fizuként az öreglány, aki egyébként sem a bőkezűségéről híres. A munkakör betöltőjének fő feladatai a pázsit és a növények gondozása mellett a szemét újrafeldolgozása. Utóbbi nemcsak a lenyírt fűből, levágott ágakból áll, hanem az istállók lovainak szalmaalomra kerülő „terméséből” is, vagyis sz*rakodni is kell ám rendesen. A munkaidő heti 39 óra, a hétvégék szabadok. A jelentkezések leadásának végső határideje 2012. február 13. Arra nem térnek ki a források, hogy milyen állampolgárságú pályázók jelentkezését várják, az állás megszerzése valószínűleg nem nemzetiséghez kötött, de vélhetően nem árt angol nyelvű önéletrajzot és szándéklevelet küldeni Böske máminak, az „Én kis kertész legény vagyok…” kezdetű versike bizonyára kevés.

Megvan az ideális nő: sasorrú, pocakos, kismellű és ápolatlan! A tudományos eredmények ellenére, melyek szerint a szimmetria és a harmónia univerzálisan vonzóak, a férfiak körében egyre inkább azt figyelhetjük meg, hogy azokat a nőket szeretik, viszik ágyba és veszik feleségül, akik ezekkel a konvenciókkal ellentétesek. Valójában éppen a tökéletlenségek teszik vonzóbbá, szebbé és fantasztikusan szexivé a fehérnépeket a szemükben – legalábbis egy internetes női magazin szerint. Az alábbiakban részleteket idézünk a „tanulmányból”, bármiféle kommentálás nélkül; ez úgy állati, ahogy van:
Sasorr. „Királyi” profilod van, görbe orral? Egyiptomi istennőre hasonlítasz? Annak ellenére, hogy te utálod, ha hinnéd, ha nem, rengeteg férfi van, aki imádja ezt a részletet. Jön, hogy megharapjam az orrodat, te istennő! – ugye már hallottad ezt szerelmedtől?
Pocak. A férfiak szeretik megérinteni a puha női testrészeket, sokszor azon igyekeznek, miközben ölelgetnek, hogy megérinthessék.
Kis mellek. Nem azt mondom, hogy a férfiak nem szeretik a nagy melleket. Ők imádják a melleket és kész! Imádják nézni, és mivel tanulmányok szerint ez a „sport” segít a hosszabb életben, így még szívesebben űzik a keblek bámulását. A kis mellek fantasztikusan néznek ki, és ezt nem én mondom, hanem a tanulmányok során megkérdezett férfiak: ha nincs túl hideg kint, akkor a kis keblek nagyon jól néznek ki melltartó nélkül – mondják a férfiak.
Természetes külső. A férfiak értékelik a rendezett hajú, lakkozott körmű és tökéletes sminkkel rendelkező hölgyeket, azonban amikor borzos, smink nélküli, természetes szépség körében vannak, elvesznek, elkezdenek dadogni, esetlenkedni. Miért? Mert semmi sem szállhat versenybe a természetességgel. Igazam van uraim?


MENS SANA…

A 2012-es Londoni Olimpiai Játékokon néhány új sportággal is találkozhatunk majd, íme:

Éjszakai pillangó-úszás. Úszóverseny kizárólag kurvák számára.
Toronyugrás láncostól. A hagyományos toronyugrás kissé nehezítve: a sportolók keze-lába össze van láncolva.
Csoszogóverseny. Hasonlít a gyaloglóversenyhez, azzal az apró különbséggel, hogy amíg abban csak az egyik láb kell állandóan érintkezzen a talajjal, természetesen felváltva, ebben mindkettő; kötelező felszerelés: pongyola/házikabát, papucs.
Crazylabda. Annyiban tér el a kézilabdától, hogy nincsenek se szabályok, se bírók, se kapuk.
Biatlon. A klasszikus biatlon vagy sílövészet természetesen téli sport, amely sífutásból és lövészetből áll. Nos, ez nyári biatlon, és valójában a triatlon – futás, úszás és kerékpározás – összevont változata: futás és vízibiciklizés.
Hátfutás. Vagyis hátrafele futás (menetiránynak háttal). A verseny közben hátranézni tilos; nehezített válfaja a hát-gátfutás.

És most lássuk, milyen sportokkal múlatták az időt eleink:

Futááás!!! Ezt a sportot az ősemberek űzték, amikor a mamut megunta, hogy kergetik, és megfordult…
Ősgolf. Szintén az ősemberek egyik kedvenc sportja volt: keményre főtt dodótojásokat kellett beütni az erre a célra kialakított bölénylábszárcsonttal negatív vakondtúrásokba.
Pingvinteke. Eszkimó találmány: különféle alakzatokba állították a pingvineket, majd egy nagy jéggolyót gurítottak közéjük. Aztán egy szép napon a pingvinek ezt nagyon megelégelték, és testületileg letotyogtak a Déli-sarkra.
Sportlövészet. Rettenetesen seggberúgott tyúkot vagy más háziszárnyast kellett lenyilazni vagy leparittyázni.
Tízpróba. Középkori sport, az inkvizíció idején élte virágkorát, többek közt az alábbi próbák szerepeltek benne: gátfutás spanyolcsizmában, nyújtólétrára mászás, kútbalógattatás, júdásbölcsőzés, kalodázás, rendhagyó divatbemutató (tövisnyaklánc, vasálarc, körömcsipesz, fojtópánt), kerékbetörés, keresztre feszítés stb.
Tűzpróba. Ezt mindenki ismeri: a versenyzőket máglyán megégették, és aki nem élte túl, azt boszorkányság miatt kizárták.
Evezés. Középkori csapatsport; kicsit unalmas volt, mivel egy-egy futam akár tíz-tizenöt évig is eltartott.

Share Button
Ennyien olvasták: 601

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.