Központ
2020. szeptember 27. vasárnap, Adalbert

Terrortámadás? Ugyan, kérem!

Molnár Tibor július 28, 2016 Uncategorized

Van egy zseniális, mondhatni korszakalkotó ötletem, azaz inkább tippem Merkel muttiék számára (ha már úgyis egy új, véres korszak köszöntött be Németországban, illetve – egyelőre csak – Nyugat-Európában): ezután ne a terrortámadással kapcsolatos infókat titkoljátok el, hanem magát a terrorcselekményt! Akkor majd nem kell kínosan vigyáznotok a ballibbant, öngyilkos polkorrektkedésre, lekerül a vállatokról a migránsterrorista-mosdatás már-már gerincroppantó terhe. Azon terroristákéi, akiket addig fürdetgettek-csutakoltok-hipóztok, hogy a végén már szinte megsajnáljuk őket; addig mantrázzátok, hogy a dzsihadista, kereszténygyűlölő, gyilkos muszlimok valójában maguk is áldozatok, az általuk brutális kegyetlenséggel lemészároltak mellett, ameddig a hülyébbje el is hiszi.

Szegény kicsi tizennyolc éves iráni-német Ali! A „csendesfiú”, akit szekálták a suliban, és aki emiatt depis, szociofób és frusztrált lett. Aki aztán úgy vezette le a felgyülemlett frusztrációit, hogy agyonlőtt kilenc tinédzsert (előzőleg aljas módon, a Facebookon ingyen hambi-humbuggal csalogatva oda őket a mekibe), és megsebesített még huszonvalahány embert, utána meg magát is átküldte az iszlám paradicsomba egy fejlövéssel. Willkommenskultur eins.

Vagy a friss-migric afgán kamasz péktanonc, Mohamed, aki késsel és baltával támadt a vonat utasaira Würzburgnál, kettőt súlyosan, hármat könnyebben meglékelve közülük. Csendesfiú volt ő is, amíg hírül nem vette, hogy egy otthon maradt cimbijét kigittelték. Ettől aztán villámgyorsan, napok alatt radikalizálódott, és, mivel a mohamedán nem ihat, alkohol helyett vérbe fojtotta bánatát. A gond csak az, hogy nemcsak a saját, hanem mások vérét is igénybe vette eme művelethez. Willkommenskultur zwei.

Ott van továbbá a két szerencsétlen szíriai „menekült”: a reutlingeni macsétás asszaszin meg az ansbachi bombahátizsákos ölőgép, akik szintén nem iszlám fundamentalista indíttatásból vagy ISIS-szimpátia alapján, hanem személyes okokból vérengztek.  Előbbi „szerelemféltésből” végezte ki bozótkéssel fényes nappal, a nyílt utcán a fiatal, állapotos lengyel nőt, és kaszabolt össze még két járókelőt. Utóbbi, aki tavalyelőtt migrált be Merkelisztánba, és akinek kétszer is elutasították a menedékkérelmét, úgy gondolta a minap nagyhirtelen, két semmittevés között, hogy ő most megy és elpanaszolja ezt az őt ért szörnyű igazságtalanságot személyesen Allahnak, de egyúttal pár hitetlenhund németet is magával visz a túlvilágra. Tele is tömte hát a hátizsákjába rejtett bombát éles és hegyes fémdarabokkal, hogy minél társasabb legyen az utazás, de szerencsére volt annyira kretén, hogy a koncertre, melynek helyszínén a mészárlást tervezte, elfelejtett jegyet venni, minek következtében nem engedték be a „gyanús fiatalembert”, így kénytelen volt az utcán szétcsapatnia magát. Willkommenskultur drei und vier.

Visszatérve a kezdő gondolathoz, hogy magát a terrortámadást kell eltitkolni a továbbiakban: nem olyan nehéz az. Valahányszor terrorcselekményt cselekednek el a védenceid, Angéla mámi, azonnali hírzárlatot rendeltek el; nemhogy a sajtó képviselőit, de még civil bámészokat se engedtek a környékre. Az áldozatok hozzátartozóit, barátait, ismerőseit mihamarabb azonosítjátok, és deportáljátok őket valamilyen szigetre, ahol se wifi, se térerő nincs. Az éppen a támadás színhelyén tartózkodó sebesültekkel és túlélőkkel már nagyobb bajban lesztek, főleg ha sokan vannak, de az se megoldhatatlan: elkéritek a Men in Black (Sötét zsaruk) filmben szereplő K ügynöktől azt az ezüstszínű vibrátorszerű izét, és kitörlitek, illetve felülírjátok vele az előbb említettek rövidtávú memóriáját.

Merkelen, izé, melegen ajánlom: fogadjátok meg a fenti tanácsokat, mert ha így folytatjátok, úgy elsodor hamarosan a népharag, mint cunami a napernyőt!

Share Button
Ennyien olvasták: 784

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.